09 September, 2010, 11:07:11
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?
Novinky:
Zahájili sme súťaž Logo FreeSH - Hrajte o zaujímavé a atraktívne ceny!
Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HTML/ScrInject.B.Gen vírus  (Prečítané 137 krát)
K-pax
Nováčík
*

Príspevkov: 8

306948674
Zobraziť profil WWW Email
« kedy: 16 Júl, 2010, 12:04:54 »

Zdravím support freesh.sk,

na mojom webe buducnostsveta.freesh.sk mi nod 32 hlasi najdenie tohoto virusu HTML/ScrInject.B.Gen virus, ktory zdaleka nieje jediny na ktory ma eset upozornil a tym padom blokuje spojenie so serverom. Ked si cely obsah webu kopirujem do notasu nachadza mi to v kazdom index.php/html tento problem.

Co stym ludkovia?

Dakujem za pomoc.
Zaznamenané
brano
Administrátor
Mladší člen

Príspevkov: 52

« Odpoveď #1 kedy: 18 Júl, 2010, 09:18:03 »

V prvom rade zmenit heslo na FTP, neukladat FTP spojenia v Total Commanderi ani v inom klientovi. Predovšetkým NEPOUZIVAT Total Commander. A potom už len ručne z každého indexu zmazať škodlivý kód - zvyčajne na konci týchto súborov vložený JS.
Zaznamenané
K-pax
Nováčík
*

306948674
« Odpoveď #2 kedy: 19 Júl, 2010, 02:40:16 »

Dakujem, takze je to tak ako si vravel. Ale jedinu vec ktoru som nedokazal zmenit je heslo pre FTP ucet v admistrcnom paneli freesh.sk. Chcel som sa coto docitat vo vasich manualoch ale nedaju sa zobrazit. V admin menu pre ftp som nevidel nic kde sa da zmenit heslo pre tento druh pristupu. Mozem ma prosim navigovat kde by som to nasiel?

Este raz dakujem za pomoc !
Zaznamenané
K-pax
Nováčík
*

306948674
« Odpoveď #3 kedy: 05 August, 2010, 05:12:09 »

Chcem všetkých upozorniť, ze skodlivy kod sa nemusi nachadzat len v index.* suboroch ale  aj v .js !!! súboroch, na svojich strankach som sa stretol s tym ze v zlozke kde bol aj index subor aj .js subor sa kod vlozil iba do toho javascriptu. Bacha nato !
Zaznamenané
Jinbukan
Nováčík
*

Príspevkov: 42

364609783
Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: 28 August, 2010, 06:15:28 »

Takže kedže nechcem zakladať novú tému napíšem to tu kedže sa to nepriamo týka aj tohto: Chcem celému týmu FreeSH poďakovať za skvelé výsledky pri "čistení" FreeSH - ešte dovčera som sa kvôli googlu nemohol dostať na žiadnu zo stránok FreeSH ( kedže bolo všetko nahlásené ako škodlivá stránka a aj keď som dal ignorovať upozornenie nenačítal sa css súbor a taktiež som sa nemohol dostať na fórum ani do admin panelu ) Chváôa Vám chalani!
Zaznamenané

K-pax
Nováčík
*

306948674
« Odpoveď #5 kedy: 04 September, 2010, 01:36:07 »

Ako nechem sa opakovat, ale mne ten problem zotrval. Na mail administratora freesh som poslal screeny kde jasne vydno ze aj stranky admin. a forum. freesh.sk su napadnute a chrome z mozillou mi ich nechcu bez varovania spristupnit. Tento problem je tu opat asi 4dni. Mate rovnake problemi ?
Zaznamenané
Jinbukan
Nováčík
*

Príspevkov: 42

364609783
Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: 05 September, 2010, 05:48:16 »

bohužiaľ áno Smútok
Zaznamenané

brano
Administrátor
Mladší člen

Príspevkov: 52

« Odpoveď #7 kedy: 08 September, 2010, 09:01:02 »

1. server je scanovany kazdy den antivirusom - spolahivym, ktorym sa nam podarilo idenfitikovat 99% skodliveho kodu
2. V googli si napiste: site:forum.freesh.sk - bez problemov, nevidim nikde ze stranky mozu poskodit vas pocitac ci co to tam pise...
3. Infiltrovane stranky si musite zadat v Google Webmasters Tools, verifikovat a nasledne poziadat o kontrolu. Google ich nevie sam oznacit ako odvirovane.
Zaznamenané
K-pax
Nováčík
*

306948674
« Odpoveď #8 kedy: 08 September, 2010, 09:23:03 »

1. server je scanovany kazdy den antivirusom - spolahivym, ktorym sa nam podarilo idenfitikovat 99% skodliveho kodu
2. V googli si napiste: site:forum.freesh.sk - bez problemov, nevidim nikde ze stranky mozu poskodit vas pocitac ci co to tam pise...
3. Infiltrovane stranky si musite zadat v Google Webmasters Tools, verifikovat a nasledne poziadat o kontrolu. Google ich nevie sam oznacit ako odvirovane.

Ale videl si v prilohe co som ti posielal mailom ze mi to iste vypisovalo aj na strankach ktore nemam v uzivani, ako su napriklat toto forum alebo administracia freesh..je to tam aj z datumom.stalo sa to dva krat po sebe z tak 10 denny intervalom. Tak ako sa da vysvetlil taketo spravanie googlu a mozilly.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

FreeSH Fórum | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.

Theme Smf Mob 2009, by CeeMoo | HakTheme

Stránka vytvorená za 0.157 sekund, 19 otázok.