10 September, 2010, 09:50:52
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?
Novinky:
Zahájili sme súťaž Logo FreeSH - Hrajte o zaujímavé a atraktívne ceny!
Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Junior Internet 2010  (Prečítané 394 krát)
tyr
Nováčík
*

Príspevkov: 23

PHP lamka

420650754
Zobraziť profil Email
« kedy: 25 Január, 2010, 09:44:37 »

Neviem či túto súťaž poznáte tak to sem dávam. Ja som sa osobne minulý rok zúčastnil a bolo skvelo. Bol by som rád keby sme sa tam niekto uvideli. Budete tam Brano, Jinbukan?
http://juniorinternet.sk/
 Úsmev
Zaznamenané

Jinbukan
Nováčík
*

Príspevkov: 42

364609783
Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: 26 Január, 2010, 06:48:06 »

Ja by som možno aj šiel....len teraz moje weby dosť ostali stranov kedže som sa musel naplno venovať inému projektu ( preto aj toľko otázok odo mňa )  a kedže na tom nepracujem sám ale aj s ešťe jedným slovákom a dvomi čechmi ( všetci traja už juniory nie sú Smiech ) a nerád by som sa chválil cudzím perím.....však ako možno by som mohol zapojiť www.nasatrieda.freesh.sk aj keď tam už moc nikto nechodí a využívam to skôr ako schránku pre príležitostné projekty ( napríklad som tam minule spravil minilotériu pre ally v jednej online hre - veľmi jednoduché založené na db a funkcí rand() ). A okrem toho kedže tam moja trieda ( bývalá ) moc nechodí tak sa mi nechcelo dokončiť niektoré veci ako napríklad užívaťeľské prostriedie.
JunoirDesign - súťaž designov a grafických návrhov. ( designy moc  neriešim hlavne kód a potom to dávam  do designu )

JuniorText - v slohu som moc dobrý neni s posledného mi dala Ivaničová ( Brano určiťe pozná, možno aj Tyr ak chodí na SPSMT ) 4...

JuniorErb - tak od toho mám veľmi ďaľeko

ale možno už len z recesie by som sa zapoijil Mrknutie
Zaznamenané

Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

FreeSH Fórum | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.

Theme Smf Mob 2009, by CeeMoo | HakTheme

Stránka vytvorená za 2.93 sekund, 19 otázok.